Занимания за деца

Забавна математика :

Любовта към математиката се формира още в най-ранните детски години. Като играе и се забавлява, детето лесно и естествено ще се научи да брои, да смята и да мисли логически. За най-малките сме приготвили игротека, а за по-големите каки и батковци: забавни логически, детективски и други интересни задачи.При нас могат да заповядат всички деца: големи и малки, тези, които обичат математиката, и тези, които се страхуват от нея, но искат да я опознаят. Математиката не е само събиране и изваждане, а възможност децата да се научат да мислят логически и абстрактно.

Подходът е индивидуален към всяко дете. Първото занимание е безплатно. В него ще се запознаем, ще си поговорим и ще си поиграем.

 Обичам да чета и пиша:

„Обичам да чета и пиша“ са поредица от занимания, в които заедно ще открием вълшебството на приказките и детските романи. Ще се научим да четем и пишем, ще откриваме вълшебството на думите, ще се потопим в ролите: читател, герой, актьор, поет или писател,ще се справим по най-лесен и забавен начин с домашните и накрая ще създадем своя книжка.Тук ще учим, ще пишем и ще творим, ще играем и ще се забавляваме.

Ателие по изкуствата:

В „Ателие по изкуствата“ ще потърсим заедно твореца, скрит във всеки от нас. Тук обикновените неща ще превърнем в необикновени. Хартията, мънистата, копчетата ще се превърнат в наши помощници в създаването на чудеса. Ще преобразим празните бутилки, кутиите за обувки на мама и всички непотребни неща, за да ги направим красиви и отново нужни. Природата също ще ни помогне: съкровищата от парка ще превърнем в невероятни картини, сувенири, вазички и дори бижута, каквито няма никой друг.

Последни публикации