Лятна занималня

На фокус

Нашата лятна занималня

Логопедично студио „Амалтея“ и образователен център „Аркадия“ това лято обединяват своите ресурси и създават вълнуващо лято за Вашето дете!
Ние вярваме, че игрите не са само на таблета и ще покажем на Вашето дете, че чрез социални и креативни игри може да се научи много! Лятото в сърцето на гр. София ни дава възможност да посещаваме различни културни мероприятия, да играем на открито на емблематични места за нашата столица и да преоткриваме забележителностите на града ни заедно. Ще четем заедно и ще разказваме, ще тренираме слушане и разбиране на текстове от задължителната литература, ще преразказваме своите истории от музея, парка, театъра… И ако до сега сте мислили, че математиката е „сухарска наука“ за хора с дебели очила, ние ще я покажем на децата Ви и на улицата и в парка, и в целия ни живот…Заедно ще изграждаме умения за толерантност, добро общуване и взаимопомощ. В креативното ателие всеки ще може да изрази себе си по начина, по който е най-добър за него!
Ние ще се тук в центъра на гр. София на ул. „Гургулят“24 /до НДК/ и на ул. „Цар Самуил“7А /до Петте кьошета/ от 6 юни до 14 септември от 8.30 до 18.30ч от понеделник до петък.
Нашите цени за вълнуващо лято са:
за целодневен престой:
1 ден – 50лв
1 седмица – 220лв
4 седмици – 800лв
за полудневен престой:
1 ден – 35 лв
1 седмица – 130лв
Може да заявите срещу допълнително заплащане и:
-уроци по БЕЛ, математика, английски език, руски език;
-логопедична диагностика и терапия.
Храната на децата не влиза в цената и се доставя от специализирана кетъринг фирма за детска храна.